Naturfoldere og ture

Nattergaleture 2022

Introduktion til Nattergaletur 2022

Der var hele 2 naturture i 2022. Det var 4. gang Eric Schaumburg og Janne Aarre guidede rundt på banen. Eric, som den erfarne ornitolog han er, tog sig af alle fuglene og Janne viste nogle af de andre særkender på banen. Ikke mindst blev der snakket om projekt Træer på golfbanen og vildeng-trekanterne ved pavillonen.
Efter en kort intro kunne de 28 deltagere nyde en tur på ca. 1½ time, på absolut smukkeste aften.

Efter turen var der kaffe og kage ved Restaurant 19.

Eric Schaumburg afspiller fuglelyde så man kan identificere dem.

Janne Aarre introducerer Træer på Golfbanen for deltagerne på årets Nattergaletur
Foto: Gertrud Overgaard (deltager)

Dameklubben på Nattergaletur 2022

Nogle dage efter tog vi turen igen for Dameklubbens medlemmer. Også denne aften var helt særlig smuk.

Liste over fuglearter observeret på de to ture!

Naturen – lige NU

Udover en Naturguide har Janne Aarre også skrevet nogle foldere om naturoplevelser i Gilleleje Golfklub.

Du kan finde den årsaktuelle folder i sekretariatet, restauranten og i klubhuset. Klik på billedet og se en digital version.

Naturen lige NU - forår. Naturfolder i Gilleleje Golfklub.Naturen lige NU - sommer. Naturfolder i Gilleleje Golfklub.Naturen lige NU - efterår. Naturfolder i Gilleleje Golfklub.

Som greenfeegæst i Gilleleje Golfklub får du udleveret en årstidsaktuel folder, når du tjekker ind i sekretariatet. Så er der også lidt læsestof efter en forhåbentlig god naturoplevelse på golfbanen.

Dagsommerfugle

Valmuer i trekantsområdet

I 2021 blev der tilsået forskellige områder med frø fra hjemmehørende arter. Med flere blomster og insekter på banen blev der tilføjet endnu en folder om naturen på golfbanen.

Janne Aarre beskriver i Dagsommerfugle de 10 mest kendte danske dagsommerfugle. Folderen ligger i sekretariatet, i restauranten og i klubhuset. Tag  endelig én med hjem og se om du kan identificere  sommerfuglene i din egen have. Læs den digitale version.

dagsommerfugle i danmark folder

Ture i naturen

Naturen er helt bestemt i spil på banen i Gilleleje Golfklub. Det opdager  deltagerne når vi arrangerer natur-ture på banen.

Uden køller og jern, men med kikkert og evt. fuglebog i hånden, oplever man banen på en helt ny måde. Og da vi er beriget med et fantastisk fugleliv, har turene primært været fokuseret på ture i maj hvor nattergalen synger flittigt flere steder på banen. Der vil dog også blive fokuseret på træer og planter.

Nye ture vil blive annonceret her på siden og på vores Facebook side.

Facebook

Opdateret 19. september 2022/ja

49 71 80 56 – info@ggk.dk – Sophienlund Allé 13, 3250 Gilleleje