Naturfoldere og ture

Naturen – lige NU

Udover en Naturguide har Janne Aarre også skrevet nogle foldere om naturoplevelser i Gilleleje Golfklub.

Du kan finde den årsaktuelle folder i sekretariatet, restauranten og i klubhuset. Klik på billedet og se en digital version.

Naturen lige NU - forår. Naturfolder i Gilleleje Golfklub.Naturen lige NU - sommer. Naturfolder i Gilleleje Golfklub.Naturen lige NU - efterår. Naturfolder i Gilleleje Golfklub.

Som greenfeegæst i Gilleleje Golfklub får du udleveret en årstidsaktuel folder når du tjekker ind i sekretariatet. Så er der også lidt læsestof efter en forhåbentlig god naturoplevelse på golfbanen.

Dagsommerfugle

Blomstereng i Gilleleje Golfklub.
Blomstereng i Gilleleje Golfklub.

I 2019 blev der tilsået et stykke jord med blandede blomsterfrø mellem hul 12 og 13 . I foråret 2020 kunne vi endelig se en masse blomster på området. Med flere blomster og insekter på banen blev der tilføjet endnu en folder om naturen på golfbanen.

Janne Aarre beskriver i Dagsommerfugle de 10 mest kendte danske dagsommerfugle. Folderen ligger i sekretariatet, i restauranten og i klubhuset. Tag  endelig én med hjem og se om du kan finde sommerfuglene i din egen have. Klik på billedet og se en digital version.

dagsommerfugle i danmark folder

Ture i naturen

Nattergaletur i Gilleleje Golfklub
Nattergaletur i Gilleleje Golfklub med Eric Schaumburg og Janne Aarre

Naturen er helt bestemt i spil på banen i Gilleleje Golfklub. Det opdager  deltagerne når vi arrangerer Natur-ture på banen.

Uden køller og jern, og med kun en kikkert og en fuglebog i hånden, ser man banen på en helt ny måde. Og da vi er beriget med et fantastisk fugleliv, har turene primært været fokuseret på ture i maj hvor nattergalen synger flittigt flere steder på banen. 

Deltagerne på vej op af hul 1 på Gilleleje Golfklubs bane.

Har du lyst til at se billeder fra Nattergaleturen i 2018? 

Nye ture vil blive annonceret her på siden og på vores Facebook side.

Facebook