Onsdagspigernes hjemmeside i Gilleleje Golfklub

Arkiv

Onsdagspigerne fylder 40 år den 7. juni 2023. Det skal fejres med et brag af en fødselsdagsturnering over 9 huller med gunstart kl. 16.00 og efterfølgende middag og festligholdelse af dagen.

Tilmelding til turneringen sker via Golfbox, og seneste frist for tilmelding er den 4. juni 2023. Invitation Til Fødselsdag 2023

17. maj

Gilleleje vandt pokalen for første gang i vores venskabsturnerings historie med en gennemsnitsscore på 29,1 point mod Værløse 28,6 point. Godt gået.

52 piger – 25 fra Værløse og 27 fra Gilleleje spillede venskabsturnering. Vejret var temmelig blæsende med flot solskin, og i løbet af runden lagde vinden sig, så det blev det skønneste golfvejr med flotte scores.

Efter en dejlig sommerbuffet med højt humør og masser af snak, var det tid til præmieuddeling. Anne Fabrin Nyhuus var sponsor på turneringen med skønne præmier fra Senegal.

Vinder i A-rækken:

  1. Lisbet Larsen, Gilleleje                    38 point
  2. Susanne Clausager                          36 point
  3. Christine Hansen                             35 point

Vinder i B-rækken:

  1. Marianne Karlsson, Værløse          37 point
  2. Camilla Corneliussen, Værløse      36 point
  3. Susanne Waalen, Gilleleje           36 point

26. april
Vi spiller 9 huller Ræveturnering. Rævene er Lise M. Petersen i A-rækken og Karin Svendsen i B-rækken. Under menupunktet Turneringsformer kan du se, hvordan vi spiller Ræveturnering.

19. april
Vi spiller 9 huller Stableford og går derefter 5 huller på par-3 banen.

12. april
Vi spiller pink Ball over 9 huller. Det er Holdspil med 3 spillere på hvert hold.

24 piger spillede Pink Ball i en kold og strid blæst. Alle kom igennem de 9 huller, nogle hold med den pink bold i behold og andre uden! En hyggelig turnering. En ny pige fik en bold i velkomst hilsen. Dejligt at se, at så mange nye piger har lyst til at spille hos Onsdagspigerne.

 

5. april
Åbningsturnering
Vi spiller 9-huller Stableford og mødes bagefter i restauranten for at hilse på hinanden efter en lang vinterpause. Inden præmieoverrækkelsen er der mulighed for at spise og hygge sig.
28 friske piger deltog i åbningsturneringen den 5. april 2023, heraf 5 nye piger, som hver fik en bold i velkomst hilsen. 2 af de nye piger var også i præmierækken. Se alle resultaterne