Onsdagspigernes hjemmeside i Gilleleje Golfklub

Onsdagspigerne er for alle kvinder, som er medlem af Gilleleje Golfklub uanset alder og Handicap. Du skal blot have adgang til den store bane.
Vi spiller hver onsdag eftermiddag, hvor vi har starttider fra kl. 15:44 til kl. 16:48. Du booker selv din starttid på Golfbox.

Vi starter sæsonen onsdag d. 3/4 og afslutter officielt onsdag d. 25/9. For dem, som ønsker at fortsætte med at spille, forlænger vi med de første 3 onsdage i oktober.

Vi spiller i en A- og B række, så alle kan være med uanset handicap.

Du bestemmer selv, hvem du ønsker at spille med. Du er velkommen til at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne, hvis du ønsker at gå med en af os de første par gange. Du er også velkommen til – helt gratis – at prøvespille med os en enkel gang eller to. På den måde lærer du os at kende og ser hvor sjovt og hyggeligt vi har det.

Vi spiller 9 huller i starten af sæsonen og så snart det bliver længere lyst, spiller vi 18 huller. Når sæsonen går på hæld, spiller vi først 15 huller, for så at slutte af med 9 huller. Hvis du ønsker at spille 9 huller i hele sæsonen, så er der også mulighed for det.

Præmier

Hver onsdag deler vi præmier ud til de tre bedste i hver række (dog afhængigt af antallet af spillere). Efter endt spil samles vi i restauranten, hvor der er mulighed for at spise, imens vi venter på alle kommer ind. Vi hygger os sammen og slutteligt er der præmieoverrækkelse.

Juli og oktober spilles som månedsturnering, hvor der den sidste onsdag i måneden uddeles en samlet præmie til den bedst spillende i både A -og B-rækken.

Kontingent

Kontingentet på 400 kr. indbetales ved sæsonstart til Onsdagspigerne via GolfBox