18 huls banen

18- hullers banen har været brugt til store danske og internationale turneringer. Heriblandt DM i slagspil i august 2014 og DM for seniorer, veteraner og superveteraner 2019.

Banen er anlagt på et stort areal, med god plads mellem hullerne. Vores dygtige greenkeepere holder banen i en super stand – med velklippede fairways og en meget bred semirough, som gør at man kan finde sin bold. Og så har vi ikke mindst hurtige greens.

Det store og smukke areal er udnyttet til en perlerække af varierede huller, hvor vandløb, søer, hegn og træer danner naturlige forhindringer for spillet.

Klubben sætter en ære i, at banen kan bruges året rundt, og gør en særlig indsats for at også vinterspillet har optimale forhold. Der er etableret  faste teesteder for vintergolfen, og et samlet  stisystem der gør det muligt at køre i buggies og lignende hele året.

Par-3 banen

Par 3-banen, med 5 huller og to søer i spil, byder på interessante udfordringer.
Banen er oplagt for begyndere, men det er også her alle kan øve de vigtige korte slag. Her kan man optræne grundlæggende golffærdigheder og få mulighed for at slå sine første slag på en rigtig golfbane.

Banen er så vidt muligt åben året rundt, og man kan spille banen uden at have spillet før eller være medlem af klubben. Henvend dig i klubbens sekretariat og hør nærmere om mulighederne. Du kan leje/låne golfudstyr i vores sekretariat.
Prisen for ikke-medlemmer er 100 kr. pr. dag inkl. bolde til hele træningsanlægget med indspilsområde, greens og driving range.