Kære alle

 

Gæsterne ved åbningsreceptionen for BISTRO NORD i Gilleleje Golfklub

Vi har nu været i gang i en måned, og vi er super glade og positive over den modtagelse, vi har fået. Ikke mindst tak for en skøn reception og 1000 tak for gaverne og den velkomst i har givet os.

Nu er der kommet lidt mad på kortet, og vi forsøger løbende at komme med lidt variation, så i ikke altid skal spise det samme 🙂

Vi lytter til hvert et ord, og gode råd der gives, men sorterer selvfølgelig også en masse fra. For i sidste ende så handler det alt sammen om, at vi alle skal være glade for at være her, og vi skal forhåbentlig være her længe 🙂

Vi bestræber os i øvrigt på at få hele restauranten fornyet, og håber på at kunne skifte møblerne ud inden længe, så lokalerne fremstår hyggelige og langt mere velkomne og up to date, end de gør i dag.

Og ellers så håber vi bare, at I er glade for at der er kommet lidt lækkert at spise og lidt at vælge imellem på kortet.

Vi har selvfølgelig ambitioner om at kunne holde åbent nogle aftener om ugen, men vi mangler personale, samtidig med at det også skal hænge sammen økonomisk. Men det er i hvert fald planen med tiden. Så kender du nogle lokale, der har lidt erfaring fra bageren, eller den lokale pizzabar, så send dem endelig vores vej.
Dit barn eller barnebarn er måske vores ny kollega.

Og til sidst vil vi sætte stor pris på jeres opbakning, når vi senere på året vil tage selskaber ind, til julefrokoster eller andre af livets større begivenheder.

Kærlig hilsen
BISTRO NORD