Indvielse af udslagsbygning

– og klubbens åbningsturnering

15. april startede sæsonen for alvor med en festlig indvielse af den nye, flotte udslagsbygning, før åbningsturneringen gik i gang med ikke mindre end 110 deltagere.

Tak til en meget kompetent turneringsledelse anført af Karsten Duus, Connie Hjetting og det nye bestyrelsesmedlem, Iben Bertelsen, som fremover vil stå i spidsen for sportsudvalget og dermed klubbens turneringer.

Det blev en dejlig dag med fint forårsvejr og en bane, som allerede er i fin form.

Efter dejlig morgenmad, hvor klubbens lokaler blev udnyttet til det yderste med 110 morgenfriske golfspillere, mødtes alle ved den nye udslagsbygning.

Klubbens formand, Niels Freiesleben, holdt tale, hvor han takkede for den store frivillige indsats, der er ydet for at skabe det nye overdækkede udslagssted. Herreklubben havde meldt sig som tovholdere, og formanden udtrykte klubbens taknemlighed over for de medlemmer af Herreklubben, som havde ydet en ekstraordinær indsats for at skabe det smukke resultat, som nu skulle indvies officielt.
Manden bag projektet er formanden for bygningsudvalget, medlem af bestyrelsen Sigurd Andersen, som har tegnet og fået byggeriet godkendt, og ikke mindst tilbragt det meste af vinteren på byggepladsen. Sigurd fortalte om processen og takkede især Ray Seaton, som utrætteligt har arbejdet i korte bukser for at få byggeriet færdiggjort.
Herefter klippede Sigurd og formanden snorene og åbningsturneringen kunne gå i gang.

Åbningsturneringe fandt sted i smukt forårsvejr med sol og varme, der gav deltagerne lejlighed til at opleve de mange forandringer, der i vinterens løb er sket på banen: Det nye rhododendronbed ved greenen på hul 18 og det nye look på hul 10 og hul 16, hvor de fleste af de poplerne er blevet fældet og til dels erstattet af ny træer.
Det blev en dag, hvor alle kunen opleve sig som vindere, men hvor det formelt endte således:

Vinderne: Tonny Riis, Malene Grønvald, Mogens Hjorth, Kim Jakobsen. Malene, vores nye næstformand, havde desværre forladt klubben før præmieoverrækkelsen pga familiære forpligtelser.

Nummer 2 Bo Hansen, Axel Hansen, Michael Harder, Mads Berg

Nummer 3. Steen Ulrik Madsen, Jens Hemmingsen, Anders Bryld, Frank Lundberg. Steen Ulrik var smuttet før præmieoverrækkelsen.

Nr. 4. Helle Kildegaard Jensen, Birgitte Philpots, Ova Kristensen. Pedroen var usynligt til stede.