Road to Made in Himmerland

Nærmest hullet på hul 17 i perioden 17/5 til 23/5.

Indberetning af afstand til hullet  HER

DGU og Made in Himmerland (MiH) har lanceret en nærmest-pinden-konkurrence i enten uge 19 eller 20. Vi følger trop og har valgt uge 20,  dvs. fra mandag den 17. maj til søndag den 23. maj og vores korte par 3-hul – hul 17. Deres turneringsbetingelser er gældende – det centrale er:

Turneringsbetingelser for “Nærmest hullet på hul 17”
Alle, også gæster, der spiller en  booket 18 hullers runde med en markør  –  kan registrere en “afstand fra pinden” på hul 17.
Obs. Det handler om 1. slaget og bolden skal være på green. Og: der måles i en lige linje fra hullets kant til boldens kant. Målepinden er 250 cm. – det lader vi være være max-afstanden hver dag.
Indberetningen skal ske online et Google spørgeskema samme dag og senest kl. 23.59 (systemets tidsregistrering er gældende). LINK HER

Vi offentliggør de 3 nærmeste for hver dag, her på siden. Den der er nærmest, er dagens vinder og får en dagsbillet til MiH i 2022. I tilfælde af ens afstand: lodtrækning.
De 7 dagsvindere indgår herudover i lodtrækningen om en VIP billet til Himmerland i år!

SE MERE HER 

Juniorarbejdet 
I en kombination af reklame for turneringen og en støtte til det lokale juniorarbejde foreslår DGU endvidere et vi laver en indsamling via Golfbox. Klubben støtter juniorarbejdet i GGK, og p.t. er der så få juniorer at vi har valgt at undlade denne indsamling.

TU v/Karsten Duus   karsten@duus.dk