Restaurant 19

Restaurant 19, Foto: Janne Aarre

ÅBNINGSTIDER

Køkkenet åbner alle ugens dage kl. 11

Fra 1. oktober holder vi lukket hver mandag

Mandag – torsdag fra kl. 11 – 19.30
Baren til kl. 20.00
Fredag – søndag (og helligdage) fra kl. 10 – 18.30
Baren til kl. 19

Vi tager forbehold for vind, vejr og behov. Ved mindre end 10 biler på p-pladsen forbeholder vi os retten til at lukke tidligere.

Kontakt 49 71 80 56 / 30 24 90 12

MENU 2022

Smørrebrød 
1 stk. 35 kr.
2 stk. 65 kr.
3 stk. 89 kr.

Pasta Con Salmone 129 kr.
med dild, citron, asparges, tomat, laks & spinat.

Rejecocktail 99 kr.
med håndpillede rejer, citron & grønt samt groft brød.

Burger m. pommes frites 129 kr.

Bjørnemad 99 kr.
med bløde løg, spejlæg og remoulade.

Æg & rejer 99 kr.
På Gilleleje rugbrød med håndpillede rejer. løg, tomat & purløg.

Kartoffelsuppe 89 kr.
med ristet bacon, brød & smør.

Efterårslaks 129 kr.
varmrøget laksefilet fra Gilleleje Havn, avokado, salat, grønt & urtedressing.

Gilleleje Sild 89 kr.
2 slags sild, kryddersild & sennepssild med Gilleleje rugbrød.

Alle retter kan også bestilles som take away.

Restaurant 19 hvor man kan hygge sig i den lukkede gård.

49 71 80 56 – info@ggk.dk – Sophienlund Allé 13, 3250 Gilleleje