Restaurant 19

Restaurant 19, Foto: Janne Aarre

ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag fra kl. 11:00     Fredag-søndag fra kl. 10:00
Køkkenet lukker kl. 21, baren 1/2 time efter. Vi tager forbehold for vind, vejr & behov. Er der mindre end 10 biler på parkeringspladsen, forbeholder vi os retten til at lukke tidligere.

Restauranten kan kontaktes på: 49 71 80 56 / 30 24 90 12

UGENS RET –  MAN. – TORS. FRA KL. 17:00

 uge 20

Pesto marineret kylling med ovnbagte kartofler, salat, hjemmelavet tzaziki & brød 139,- kr.

MENU 2022

Smørrebrød 
1 stk – 35 kr.  2 stk – 60 kr.  3 stk – 79 kr.

Salat m. kylling, sweet & spicy
m. forårs løg, sukkerærter, salat & dressing  109 kr.

Panini m. røget laks
m. pesto, creme cheese & parmesan.  79 kr.

Burger m. pommes frites 125 kr.

Kyllingsandwich
m. pommes frites, chilidressing, avokado, tomat, løg & bacon 119 kr.

Bjørnemad
m. bløde løg, spejlæg og remoulade. 89 kr.

Æg & rejer
På Gilleleje rugbrød m. løg, tomat & purløg 89 kr.

Stjerneskud de lux
m. dampet rødspættefilet, fritteret rødspættefilet & rejer.

På rugbrød eller toast 125 kr.

Kartoffelmad.
På Gilleleje rugbrød, m. karse, løg, mayo & bacon. 79 kr.

Wrap m. crispy kylling.
m. løg, gulerødder, salat, & chilidressing. 89 kr.

Pasta Con Salmone

m. asparges, dild, laks, citron & spinat

Alle vores retter kan også bestilles som take away.

49 71 80 56 – info@ggk.dk – Sophienlund Allé 13, 3250 Gilleleje