Så har vi fået ansat en ny sekretær !

Gunilla har skrevet en hilsen til os alle.
“Fra den 1. februar 2024 er jeg, Gunilla Weise Hemmingsen, blevet ansat i en fuldtidsstilling som golfsekretær i Gilleleje Golfklub.
Jeg er 52 år gammel, uddannet socialpædagog med flere efteruddannelser og har erfaring som leder på et par bosteder.
I 2020 begyndte jeg på at spille golf og blev med det samme bidt af sporten. Det, der tiltaler mig ved golf, er både lysten til at lige blive lidt bedre hele tiden, og samtidig er det fantastisk med det sociale liv, der er i vores klub.”
“Jeg er et meget udadvendt menneske, som godt kan lide at engagere mig i forskellige ting, og jeg er nysgerrig på det enkelte menneske og dennes historie. Igennem mit arbejde som socialpædagog har jeg fået meget erfaring i at møde folk, der hvor de er. Dette giver sig til udtryk således, at jeg møder folk med et smil og gerne med en snak.”
“Jeg glæder mig til at møde jer alle!”

Gunilla Weise Hemmingsen er ansat i Gilleleje Golfklub fra den 1. februar 2024, som golfsekretær.