Hold

Sæson 2021

Gilleleje Golfklub deltager i DGUs Danmarksturnering og i Regionsgolfen. Deltagelsen styres af Sportsudvalget, som sammen med bestyrelsen har besluttet, at vi som udgangspunkt stiller med det stærkeste hold i disse turneringer under hensyn til, at holdet også skal have en god social sammensætning.  Holdkaptajnerne udtager suverænt holdene og har typisk en bruttotrup omkring sit hold. Men er du interesseret i at være med på et af holdene så send en mail til holdets kaptajn og oplys medlemsnummer, hcp, telefonnummer og mailadresse.

Danmarksturneringen i DGU-regi  se HER

Vi stiller med 4 hold:
Dameholdet v/ Bolette Vynne (bolette@vynne.dk  20608696)  i Kvalifikationsrækken
Herrehold 1 v/Christian Ingvordsen (christian_ingvordsen@hotmail.com  30555209)  i 4 division
Herrehold 2 v/Christian Ingvordsen i Kvalifikationsrækken
Veteranholdet v/Karsten Duus  (karsten@duus.dk  40627557) i Kvalifikationsrækken

Status efter alle puljekampe
For første gang i mange år skulle 3 ud af 4 af vores hold kæmpe om oprykning til divisionerne. Det var derfor en klokkeklar målsætning, at  1-2 af holdene rykkede op.  Det lykkedes ikke:
Damerne var meget tæt på, med overbevisende sejre i flere kampe – men de blev nr. 2 i deres pulje – fordi Helsingør trak det længste strå – så holdet tager et år til i kvalifikationsrækken.
Veteranholdet var på papiret det stærkeste hold vi har stillet med i den række – og vandt da også flere af deres kampe stort. Men et tidligere godt seniorhold fra Asserbo var for stærke.
Herre 2 – lagde ud med nogle imponerende sejre – men endte som nr. 3 i deres pulje. Dvs. det, som de to ovenstående hold, bliver til endnu et år i kvalifikationsrækken.
Til gengæld forventer vi at  Herre 1 forbliver i 4. division fordi der var et hold der trak sig fra puljen. Men det skal ikke være nogen hemmelighed at konkurrencen er hård selv i 4. division – holdet mødte to hold der var tæt på at have 0,0 i hcp-gennemsnit..

Se DGUs hjemmeside for puljestilling  (se række, og søg efter “gilleleje”)

Koordinator er Karsten Duus


Regionsgolfen
Regionsgolf: Er en turnering som er delt op i alder og golfhandicap. Det er også en glimrende mulighed for helt gratis at komme ud og spille andre baner samt at øge sit sociale netværk i klubben.
Hvis man ønsker at deltage skal man henvende sig til en af disse holdkaptajner:

Alle kampene afvikles som puljespil mod 2-3 andre klubber. Hvor hver klub møder hinanden hjemme og ude. Puljer og turneringsbetingelser ligger klar og kan ses på regionsgolfens hjemmeside.  Der spilles hulspil uden hcp.

Resultater
To af vores hold fører sig frem i Danmarksmesterskabet

A-holdet kom videre til slutspillet ubesejret! – og vandt semifinalen mod  CGC på Smørum og spiller finale i Region Øst mod Hillerød den 4. september.

Veteran-B-holdet er videre efter en flot sejr over Smørum i “puljefinalen” – men tabte semifinalen til Kalundborg på Marielyst! mandag den 23/8

Koordinator er Niels Ole Baadsgaard

49 71 80 56 – info@ggk.dk – Sophienlund Allé 13, 3250 Gilleleje