Historie mm.

Historie – forsikring  m.m.

Vores historie kort fortalt

Gilleleje Golfklub er en medlemsejet klub der blev etableret i 1970 og er derfor blandt landets ældste golfklubber og den 8. april 2020 blev vi 50 år!
Klubben startede med en lille 6 hullers bane vest for Gilleleje. Kun et år efter besluttede man at flytte og lejede sig herefter ind på arealerne tilhørende Passebækgård. Der blev anlagt en 9 hullers bane og her var man fra 1971 til 1987. Klubben havde ca. 700 medlemmer og deres største ønske var at komme til at spille på en rigtig golfbane – en med 18 huller, men myndighederne stillede sig i vejen for en udvidelse af banen.

Derfor blev det endnu en gang besluttet at flytte og valget faldt på arealerne i Ferle, hvor jordstykkerne tilhørende Ferlegård og Leidemosegård kunne anvendes til en 18 hullers mesterskabsbane. Såvel bygninger som jord blev i 1984 købt af klubbens daværende formand Erik Westermann, som på klubbens generalforsamling den 17. april 1987 bekendtgjorde, at han og hans kone Gerda Westermann overdrog de to gårde og den tilhørende jord kvit og frit til klubben
2. pinsedag 1988 åbnede de første 9 huller og året efter kom de sidste 9 huller til.

Forsikring

Klubbens forsikring dækker ikke skader påført andre på eller omkring golfbanen. Forsikringen gælder dog klubbens frivillige der udfører frivilligt arbejde.

Klubbens forsikring gælder ikke tyveri fra biler, skabe eller fra golfbags. Det er medlemmernes egen forsikring der skal dække dette.

49 71 80 56 – info@ggk.dk – Sophienlund Allé 13, 3250 Gilleleje