Galleri BISTRO NORD

Åbningsreception 9. juli 2023

v/Janne Aarre

Alvin og Simon præsenterede mad og drikke ved åbningsreceptionen for vores nye restaurant BISTRO NORD. Og vi kunne ikke have fundet en flottere og varmere dag at gøre det på. 126 medlemmer kom og hilste på vores nye forpagtere, smagte kanapéer og drikkevarer og fik en snak med hinanden.

Klubbens formand Niels Freiesleben holdt en fin velkomsttale. Her var især stor ros til de mange frivillige, der har hjulpet klubben i den vanskelige periode uden restauratører. Og at det var medlemmer, der hjalp med at finde vores nye restauratører, var jo helt specielt og meget typisk.

Niels takkede også vores smilende og dygtige bartendere Lukas og Thomas for at have deltaget positivt i hele overgangsperioden. Det har i det hele taget været en god proces hele vejen igennem med Alvin, Simon og vi håber på mange gode og kulinariske oplevelser i BISTRO NORD.

Som et lille kuriosum fortalte Niels, at da kontrakten skulle skrives, mente Alvin og Simon ikke at den “normale” 3 årige kontrakt var nok, så de foreslog en 5 årig. Det glæder vi os til.

VELKOMMEN