Banerne

18 huls banen

18- hullers banen har været brugt til store danske og internationale turneringer. Heriblandt DM i slagspil i august 2014 og DM for seniorer, veteraner og superveteraner 2019. Banen er anlagt på et stort areal, med god plads mellem hullerne. Vore dygtige greenkeepere holder banen i en super stand – med velklippede fairways, en meget bred semirough, som gør at man kan finde sin bold, og ikke mindst hurtige greens.
Det store og smukke areal er udnyttet til en perlerække af varierede huller, hvor vandløb, søer, hegn og træer danner naturlige forhindringer for spillet.
Klubben sætter en ære i, at banen kan bruges året rundt og gør en særlig indsats for at også vinterspillet har optimale forhold. Der er etableret  faste teesteder for vintergolfen, og et samlet  stisystem der øger muligheden for at anvende buggies og lignende hele året.

Baneguide
Konverteringstabeller
Baneaktiviteter
Lokalregler

Natur på og omkring Gilleleje Golfklub

Par-3 banen

Par 3-banen, med 5 huller og to søer i spil, byder på interessante udfordringer.
Banen er oplagt for begyndere, men det er også her alle kan øve de vigtige korte slag. Her kan man optræne grundlæggende golffærdigheder og få mulighed for at slå sine første slag på en rigtig golfbane.
Banen er så vidt muligt åben året rundt, og man kan spille banen uden at have spillet før eller være medlem af klubben. Henvend dig i klubbens sekretariat og hør nærmere om mulighederne. Du kan leje/låne golfudstyr i vores sekretariat.  Prisen for ikke-medlemmer er 100 kr. pr. dag inkl. bolde til hele træningsanlægget med indspilsområde, greens og driving range.

49 71 80 56 – info@ggk.dk – Sophienlund Allé 13, 3250 Gilleleje