Banerne

Aktuelt

23/5: “Bølge-buler” på fairways
Der er behov for dressning og planering af fairways. Projektet er undervejs.

29/4: “Vinterreglen” er ophævet

2/4 : Banemarkeringer – nyt
Strafområder vil udelukkende være markeret med røde pæle.
Areal under reparation: Blå pæle – og i tilfælde af spilleforbud: – blå pæle med grøn top

25/3: Stiprojekt
Bestyrelsen bevilligede, ultimo 2018, midler til et delprojekt vedr. kørestier langs alle banens huller. Greenkeeperne har knoklet på og, udover diverse småforlængelser af eksisterende stier, er der nu lavet stier på hul 3 og 4, og 6 og 10. Stierne er typisk placeret i roughkanten – stierne afsluttes med et lag slotsgrus, der vil give dem en homogen, stabil og lys finish.
Kørestier tjener flere formål – hvoraf det vigtigste er en sæsonforlængelse for alle klubbens medlemmer, med eller uden et buggy-behov. Stierne vil være pligtige i våde perioder og i store dele af vinterperioden. I den øvrige del af året er buggykørsel forsat tilladt på fairway o.lign.
Afgørende for projektet er sponsoratet fra SCT-Transport, der leverer og forærer klubben alt grusmateriale. Baneudvalget indstiller at projektet forsættes og gennemføres i sin helhed over de kommende to år.

Ang. rimfrost: I den første periode med rimfrost er græsset særligt modtageligt for svamp – og det gælder græsset på hele banen.  Det er derfor nødvendigt at lukke banen. Tid og kemi betyder dog, at græsset senere på vinteren er mindre udsat for efterfølgende svamp, og at det derfor er forsvarligt at spille, selvom der er frost. Greens kræver dog særlige hensyn og lukkes derfor hurtigere – hvilket kan betyde lukninger i den første periode efter at greens  åbnes.

18 hullers banen

18- hullers banen har været brugt til store danske og internationale turneringer. Senest DM i slagspil i august 2014. Banen er anlagt på et stort areal, med god plads mellem hullerne. Vore dygtige greenkeepere holder banen i en super stand – med velklippede fairways, en meget bred semirough, som gør at man kan finde sin bold, og hurtige greens.
Det store og smukke areal er udnyttet til en perlerække af varierede huller, hvor vandløb, søer, hegn og træer danner naturlige forhindringer for spillet.
Klubben sætter en ære i, at banen kan bruges året rundt og gør en særlig indsats for at også vinterspillet har optimale forhold.

Baneguide
Banen i drone-perspektiv (2015) (kan drille på nogle computere)
Konverteringstabeller
Baneaktiviteter
Lokale regler

Natur på og omkring Gilleleje Golfklub

Par-3 banen

Par 3-banen, med 5 huller og to søer i spil, byder på interessante udfordringer.
Banen er som skabt for begyndere. Her kan man optræne de grundlæggende golffærdigheder og få mulighed for at slå sine første slag på en rigtig golfbane.
Banen er så vidt muligt åben året rundt, og man kan spille banen uden at have spillet før eller være medlem af klubben. Henvend dig i klubbens sekretariat og hør nærmere om mulighederne. Du kan leje/låne golfudstyr i vores Sekretariat.  Prisen for ikke-medlemmer er 100 kr. pr. dag inkl. bolde til hele træningsanlægget med greens og driving range.