Banerne

Aktuelt

21/12: Vinterbane. Der er indført 9 hullers  (forkortet) vinterbane – hulforløb: 1 / 2 / 5 / 6 (forkortet)  / 7 (kort) / 15 / 16 / 11 og 18 (par 3 hul) med nyt scorekort, hulnøgle, konverteringstabel og lokalregler. Slagtildelingen og hullernes sværhedsgrad er skønnet – men de foreløbige meldinger tyder på  stor tilfredshed, ikke mindst med banen, men også med slagtildelingen . Vi evaluerer og retter evt.  i løbet af vinteren.

Det særlige scorekort kan ikke udskrives fra Golfbox – men er fremlagt i mellemgangen.

Spillere der fortsætter efter 9 huller – fletter med nye spillere på 1. hul.

Det anbefales at man “giver puts indenfor en køllelængde” – typisk et 5, 6 eller 7-jern – pga. vinter-greens.

Par-3 banen er åben.

Greenfee: 150 kr for hele dagen på begge baner

Der spilles efter udvidede vinterregler – se lokalreglerne. Der kan ikke reguleres HCP.

Tommy/greenkeeperne kan indføre restriktioner med øjeblikkeligt varsel. Der orienteres løbende her på siden og i Golfbox.

Ang. rimfrost: I den første periode med rimfrost er græsset særligt modtageligt for svamp – og det gælder græsset på hele banen.  Det er derfor nødvendigt at lukke banen. Tid og kemi betyder dog, at græsset senere på vinteren er mindre udsat for efterfølgende svamp, og at det derfor er forsvarligt at spille, selvom der er frost. Greens kræver dog særlige hensyn og lukkes derfor hurtigere.

18 hullers banen

18- hullers banen har været brugt til store danske og internationale turneringer. Senest DM i slagspil i august 2014. Banen er anlagt på et stort areal, med god plads mellem hullerne. Vore dygtige greenkeepere holder banen i en super stand – med velklippede fairways, en meget bred semirough, som gør at man kan finde sin bold, og hurtige greens.
Det store og smukke areal er udnyttet til en perlerække af varierede huller, hvor vandløb, søer, hegn og træer danner naturlige forhindringer for spillet.
Klubben sætter en ære i, at banen kan bruges året rundt og gør en særlig indsats for at også vinterspillet har optimale forhold.

Baneguide 2017
Banen i drone-perspektiv (2015) (kan drille på nogle computere)
Konverteringstabeller
Baneaktiviteter
Lokale regler

Natur på og omkring Gilleleje Golfklub

Par-3 banen

Par 3-banen, med 5 huller og to søer i spil, byder på interessante udfordringer.
Banen er som skabt for begyndere. Her kan man optræne de grundlæggende golffærdigheder og få mulighed for at slå sine første slag på en rigtig golfbane.
Banen er så vidt muligt åben året rundt, og man kan spille banen uden at have spillet før eller være medlem af klubben. Henvend dig i klubbens sekretariat og hør nærmere om mulighederne. Du kan leje/låne golfudstyr i vores Sekretariat.  Prisen for ikke-medlemmer er 100 kr. pr. dag inkl. bolde til hele træningsanlægget med greens og driving range.

Baneguide– med “etikette” og de grundlæggende golfregler.