Nyheder

GREENKEEPER SPECIAL – søndag den 26. august

Tommy havde lavet en super bane med 14 “nye huller”. Vi blev drillet med dæk på green, flag i bunker, teested som green, huller på tværs af fairways. Det har aldrig været sjovere. Og med super vejr var det svært ikke at være tilfreds. Klik på billedet og se en video!

PARTURNERING – søndag den 29. juli
 

Den årlige parturnering blev afviklet søndag den 29. juli. Der var 76 deltagere, fordelt på to lige stor rækker, d.v.s. 19 hold i hver række. Turneringen blev afviklet i dejligt sommervejr, ikke for varmt, og på under 4 timer. Se resultaterne HER

PINK – BLUE CUP 8. juli 2018

Herligt vejr, dejlig dag. Se mere HER

MIDSOMMERPOKALEN 2018

Søndag den 24 . juni blev Midsommerpokalturneringen afviklet med 100 deltagere. Vindere blev Lotte Kofoed Larsen og Lars Kofoed Larsen med bedste nettoscore. De får nu pokalen til låns til næste år og deres navne på tavlen. Tillykke til Lotte og Lars. Se og læs mere her

1. præmie netto score Lotte Kofoed Larsen & Lars Kofoed Larsen

 

25. maj
SLYNGLERNEs 30 ÅRS JUBILÆUM

Gennem 30 år er Slynglerne mødtes hver fredag året rundt for at spille 9 huller golf.  Oftest bagni, men har vejret eller banens tilstand ikke tilladt det, er der blevet spillet i pejsestuen. I dag fejrede holdet de første 30 år i strålende solskin.
Hjertelig til lykke til Slynglerne!

 

 

 

 

 

 

 

 

24. maj

NATTERGALETUR

På den smukkest tænkelige majaften gik omkring 20 deltagere rundt på golfbanen for at lytte til fugle og høre små naturhistorier. Igen i år var det Eric Schaumburg og Janne Aarre der stod for arrangementet, som nok også fremover vil være “på tapetet” i Gilleleje Golfklub. Eric stod primært for fuglene og Janne for indholdet i hendes Naturguide.

Meget opmærksomhed fik naturligvis nattergalen i krattet ved hul 6. Flere af deltagerne så faktisk nattergalen, som ellers gemmer sig godt.

Ved hul 13 fik en deltager øje på rødrygget tornskade langt ude i sivene, og ved nærmere studie var både han og hun repræsenteret. Så hvem ved? Unger?

Dejlig aften hvor vi kan opgøre vores iagttagelser til:

Rødstjert, rødrygget tornskade, tornsanger, munk, havesanger, gransanger, kærsanger, gulspurv, nattergal, gøg, solsort, musvit, bogfinke, stor flagspætte, landsvale, bysvale, strandskade, hættemåge og gråkrage. I det fjerne hørtes desuden gærdesanger, rørspurv, sanglærke, stær m.m.

Efter turen, som varede næsten 2 timer, var der kaffe og kage på terrassen til dem der havde bestilt.

Har du lyst til at høre, og se, nattergalen synge? Her er en fin video som DOF har lavet og lagt på deres Facebook. https://www.facebook.com/birdlifedk/videos/1630943993628141/

 

20. maj

Carsten Maarup donerer FABELDYRET TIL GGK

Tidligt i morges ankom FABELDYRET, en skulptur i granit af Sebastian Jørgensen fra 1990, til Gilleleje Golfklub. Carsten Maarup har doneret skulpturen til klubben efter at den har stået i hans have i Dronningmølle i 20-25 år. Vi takker Carsten for den flotte gave, men også Karsten Kold og Flemming Eriksen, som var tidligt oppe pinsemorgen og sørgede for flytningen. Nedenfor billeder fra flytningen, som Krankompagniet sponsorerede.

 

 

20. april
Den næste turnering, sponsoreret af Mastro Shipping, er Pinseturneringen 2. pinsedag, hvor vi lægger ud med morgenmad kl. 8:00, før gunstarten går kl. 9:00. Tilmelding senest torsdag den 17. maj kl. 9:00

 

 

 

 

 

 

 

8. april
Sæsonen starter for alvor søndag den 15. april med den store ÅBNINGSTURNERING. Tilmelding på Golfbox senest onsdag den 11. kl. 9:00

14. marts
Mentorer til begyndergolferne søges – Begynderudvalget – SE HER

20. februar
Klubbens nye restauratør byder velkommen
Som ny forpagter af Restauranten i Gilleleje Golfklub, som ligger i de  smukkeste naturomgivelser, glæder jeg mig meget til at byde velkommen i baren og restauranten.

Vi har åbent både for dem der spiller golf ,og også for dem der som ikke spiller golf og godt vil have et hjemmelavet måltid mad.

Golfbaren og restauranten er et vigtigt omdrejningspunkt for klublivet i Gilleleje Golfklub og et naturligt mødested for både medlemmer og gæster.

Vi tilbyder frokost- og middagsretter, kaffe og kage, en lækker banesandwich. Derudover vil der altid være en dagen ret der skifter efter årstiden. Dog stadig Stegt Flæsk med persillesovs om tirsdagen. I løbet af sæsonen vil vi arrangerer temaaftener med bl. a. grillbuffet, Thaiaften, Tapastema og andre specialarrangementer.

Vi laver hjemmelavet mad fra bunden af – og så til rimelige priser.
Vi har servering både ude og inde og laver også mad ud af huset.
Så spil mere golf og tag maden med hjem.

Vi tager også imod større og mindre selskaber og vil med glæde afholde dit næste arrangement, hvad enten der er tale om barnedåb, konfirmation, en rund fødselsdag eller hvis du blot har lyst til at invitere nogle gæster.

Ring for yderlig information på 49 71 80 56

Hilsen Winnie Møller

PÅSKEBUFFET TILBUD SE MERE HER
FROKOSTMENU SE MERE HER
AFTENMENU SE MERE HER


9. december 2017
Dagen, hvor vi sagde farvel og tak til Rikke og Jeff efter 12 år, hvor de var vores meget, meget afholdte restauratørpar


3. december 2017
Årets juleturnering blev gennemført af godt 40 friske medlemmer. Se resultater og billeder her


30. november 2017
Tilmeld dig til Betalingsservice og spar penge
Fra 1. jan. 2018 opkræver Gilleleje Golfklub et faktureringsgebyr på kr. 50,- pr. faktura.

Sådan slipper du for faktureringsgebyret:
Tilmelding via PC/tablet/smartphone: TRYK HER eller scan QR koden:
Udfyld med CPR nummer
Udfyld Reg. nummer og kontonummer
I feltet medlemsnummer skal dette skrives uden 25
Accepter derefter de  generelle regler
Bekræft til sidst med NemId.

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger:
Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde som bruges til betalinger via internettet.
I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelåsikon som viser at du er på en sikker server.
Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linie. Det vil sige at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer der udveksles mellem dig og PBS.
Dine oplysninger bliver altså håndteret fuldt fortroligt og sendt direkte til PBS.


  1. november 2017
    Tilbud til nye medlemmer: